Vi kan stolt presentera en helt ny Kinexit iOS-app - Kinexit

Golf fitness plattform för tränare

Vi kan stolt presentera en helt ny Kinexit iOS-app

Wednesday, May 19, 2021

Äntligen kan vi stolt presentera en helt ny iOS-app som fått ny design och förbättrad användarupplevelse.

Ladda ner vår nya iOS-app på App Store idag!   

Numera har de flesta en smartphone på en armlängds avstånd och vi märker tydligt att användningen av mobila appar ökar dramatiskt. Med det ökar vårt fokus på utveckling av nya och smarta funktioner för att förenkla era elevers användande och förbättra användarupplevelsen.

Äntligen kan vi presentera en helt ny app där vi gjort stora förändringar med ny design och på så vis lagt grunden för att kunna bygga vidare för kommande funktionalitet. I samband med den här appen lägger vi helt enkelt i nästa växel i utvecklingsarbetet och möjliggör mer frekventa uppdateringar.

När vi skissade på den nya appen så har vi undersökt vad som är viktigast och vilka funktioner som våra kunder använder mest. Vår statistik visar att upp till 70% av våra användare tränar med Apple enheter. Därför har vi prioriterat en app för iOS först. Android appen kommer lanseras längre fram. Vi är förhoppningsfulla att den nya designen i större utsträckning ska vara skräddarsydd utifrån era elevers användning.

Största nyheterna i appen:

  • Förbättrad användarupplevelse och ny design.
  • Ny placering av huvudmenyn.
  • Bättre gränssnitt för träningsprogram och övningar.
  • Ett responsivt användargränssnitt som fungerar för iOS mobila enheter.

Fortsätt läsa för att ta reda på vad som är nytt.

A golf fitness app that helps unlock your game

Skapa goda rutiner.  

Med appen, visar Kinexit exakt vad din elev behöver göra för varje steg i deras träning. Oavsett om det är ett 15-minuters golf fitness pass hemma eller uppvärmningsövningar innan spel på banan anpassar Kinexit sig efter deras schema och tar fram övningar som förbättrar deras golf och minskar risken för skador.

Personalized golf fitness exercises

Program anpassade för golfaren.

Med den nya iOS appen har den flexibla och funktionella rörlighets screeningen ett nytt utseende. Samma kraftfulla funktionalitet men med ett modernare gränssnitt.Genom avancerad AI väljer Kinexit ut vilka övningar din elev behöver för att göra deras träning säker och effektiv.

 

Förbättra svagheter. Utveckla styrkor.

Kinexit skapar automatiskt individuella träning- och utvecklingsövningar som har en direkt koppling till specifika områden som snabbt leder till förbättrad balans, stabilitet, rotation och kraft.

Warm up exercises before your round

 

Mätbar progression

Precis som en launchmonitor snabbt och enkelt exempelvis mäter klubbhuvudets hastighet och position vid bollträffen, ger Kinexit direkt feedback din fysik kopplat till din golf och en åtgärdsplan.

* Obs! Nya rapportvyer är fortfarande i produktion och planeras släppas så snart som möjligt.

Håll dig uppdaterad med pushnotiser 

Med den nya iOS-appen kommer eleverna att kunna få pushnotiser för att säkerställa att de alltid är uppdaterade med vad som händer. Eleverna kommer automatiskt att meddelas om uppdateringar och påminnelser.

** Obs! Push-aviseringar är fortfarande i produktion och planeras släppas så snart som möjligt.

Tillgänglig nu!

Om du redan är en certifierad Kinexit Professional, Academy eller klubb, infomera dina elever att ladda ner appen på Apple Store nu.

Inte en certifierad Kinexit Professional, Academy eller klubb än? Boka en demo idag för att ta reda på hur Kinexit hjälper golftränare tillföra mer värde till sina golflektioner genom att addera Kinexit – Golf Fitness på ett enkelt sätt.

 

Share This Post