Vi förstärker Kinexit-teamet med PGA Club Professional Henrik Swärdh. - Kinexit

Golf Fitness Platform for Coaches

Vi förstärker Kinexit-teamet med PGA Club Professional Henrik Swärdh.

Tuesday, August 2, 2022

Kinexit är idag ett självklart val för ett stort antal tränare och golfakademier. Vår smidiga träningsplattform används i en mängd olika sammanhang året runt och vi ser en ökad frekvens under hösten och vintern.  Ett nära och bra samarbete med våra kunder har alltid haft högsta prioritet inom Kinexit och nu stärker vi vårt customer success team och hälsar Henrik Swärdh välkommen som Customer Success Consultant. 

Henrik arbetar som PGA Club Professional och bedriver en framgångsrik verksamhet på Carlskrona Golfklubb. Utöver det arbetar han som ämneslärare på PGA HTU där Henrik utbildar inom screening, hur fysiska begränsningar påverkar svingen, träningslära samt golfteknik. Henrik brinner för utveckling och utbildning och kommer att ge en ny dimension i vad vi på Kinexit kan erbjuda våra partners.

Med Henriks gedigna bakgrund kommer han, tillsammans med VD Chris Månsson, vara en nära resurs och support för alla våra anslutna PGA-tränare och golfakademier. 

“Fysiken är grunden till att skapa en repeterbar, funktionell och skonsam golfsving! Oavsett om vi vill skapa en rörelse som håller för spel på elitnivå eller om vi bara vill kunna spela 18 hål utan att få ont i ryggen, är vår kropp den enda delen av vår golfutrustning som vi använder på alla slag. Som så många PGA-utbildade tränare redan känner till har Kinexit enkelheten och tillgängligheten i sin plattform att verkligen göra skillnad! Min roll handlar mycket om att stötta PGA-tränare i deras arbete och vara länken mellan en bra produkt och dess integration i olika verksamheter. 

Jag är oerhört smickrad över att ha blivit tillfrågad att bli en del av teamet och att tillsammans med Chris få arbeta med att utveckla och göra en redan bra produkt ännu bättre” säger Henrik. 

För mer information om Kinexit vänligen kontakta:

Chris Månsson, VD
Telefon: +46 (0) 709 901 699
E-post: Chris@kinexit.com
Hemsida: www.kinexit.com

Share This Post