Tränarrecension - Haverdals Golfklubb - Kinexit

Golf Fitness Platform for Coaches

Tränarrecension – Haverdals Golfklubb

Friday, April 1, 2022

Vinter är en period av golfsäsongen som är optimal för teknikutveckling. Inte minst är det ett perfekt tillfälle att både analysera och bygga upp de fysiska förutsättningarna för att skapa progression. Vi är stolta och glada att så många olika träningsverksamheter väljer Kinexit för denna viktiga del av golfträningen. Med rätt nulägesanalys, insats, frekvens och träningsprogram går det dessutom väldigt ofta snabbt och enkelt att påverka denna utveckling.

För Haverdals Golfklubb är vinterträningen över för denna period. Och det med ett nyskapat träningsupplägg som verkligen blivit en succé av många anledningar. 10 olika grupper har tränat sedan mitten av november med i snitt ca 8 personer per grupp.

Vi frågade Kristian Söderström, PGA Club Professional på Haverdals Golfklubb i vilken former han ser att utvecklingen märks mest:

Vi har blandat sving, puttning, fys, motorik, teori i en häftig kombination för junior upp till seniorer 65+ och haft en lysande plattform till vår hjälp” – @kinexit.se

Via plattformen har alla deltagare fått individuella fysträningsprogram utifrån sina förutsättningar samt fått tillgång till instruktionsvideos från våra tränare.

Häftiga delar som kommit fram efter summering av träningen:

✅  Helhetsbetyg – 9,4/10
✅  Bättre rörlighet
✅  Bättre sömn på nätterna
✅  Ökad slaglängd
✅  Ökad förståelse för hur golf tränas
✅  Bättre stabilitet och förståelse för sin egen sving

För mer information om Haverdals Golfklubb vänligen kontakta:

Kristian Söderström Malmborg, PGA Club Professional, Haverdals Golfklubb
E-post: pro@haverdalsgk.se
Hemsida: www.haverdalsgk.se/

För mer information om Kinexit vänligen kontakta:

Chris Månsson, VD
Telefon: +46 (0) 709 901 699
E-post: Chris@kinexit.com
Hemsida: www.kinexit.com

Share This Post