PGA of Denmark og Kinexit indleder samarbejde - Kinexit

Golf fitness plattform för tränare

PGA of Denmark og Kinexit indleder samarbejde

Thursday, June 30, 2022

Som PGA træner er udvikling af elevernes evne til at slå bedre og mere stabile golfslag, baseret på en overordnet forståelse af elevens teknik, fysiske formåen og udstyr. Hver af dem er afgørende for at skabe den bedste løsning for hvert individ. Uanset elevens udgangspunkt, er der altid en løsning. Alle spillere kan forbedre deres evner uanset køn, alder eller handicap.

På baggrund af dette, indgår PGA of Denmark et partnerskab med Kinexit og brandets forskellige løsninger indenfor Golf Fitness. Kinexit er en svensk-amerikansk virksomhed, der tidligt så behovet for at opbygge et funktionelt og fleksibelt link mellem trænere og elever vedrørende fysisk træning på golfmarkedet. Virksomheden er i dag repræsenteret i Sverige, Danmark, Norge, Holland og USA. Samarbejdet med Kinexit giver PGA træneren mulighed for at gå et skridt videre med sine tilbud til eleverne.

“I løbet af de sidste to sæsoner har vi fokuseret meget på nyetableringer og partnerskaber med svenske trænere og akademier. Takket være vores samarbejde med Golfstore blev vi inviteret til at tale på Danish Teaching Summit for PGA Professionals sidste år. Dette skabte en del interesse og nysgerrighed omkring golf fitness blandt PGA of Denmarks medlemmer. Mobilitet og balance er grundlæggende faktorer i et funktionelt golfsving, men resultaterne kan stagnere, når elever lider af stivhed eller smerter. Med Kinexit kan professionelle opdage fysiske begrænsninger. Baseret på elevens resultater vælger Kinexits avancerede algoritmer personlige og effektive øvelser til at forbedre spillernes fysiske færdigheder, siger Chris Månsson – CEO Kinexit.”

“PGA of Denmark har længe bestræbt sig på at favne hele vores medlemmers forretning på en mere komplet måde. De fleste af vores medlemmer har en hverdag, hvor træning og spiludvikling er centralt i deres virke, herunder Golf Fitness. At kunne bevæge sig bedre og have større smidighed skaber en masse merværdi og bliver en vigtig del af spillernes udvikling. Efterårs- og vinterperioden er et glimrende tidspunkt at implementere Golf Fitness i nye og inspirerende kurser og programmer. Derfor er Kinexit onboarding til PGA of Denmarks medlemmer højt prioriteret, siger Steffen Jacobsen – sekretariatschef PGA of Denmark.”

For mere information om PGA of Denmark kontakt venligst:

Steffen Jacobsen, Sekretariatsleder PGA of Denmark
E-mail: Steffen@pga.dk
Telefon: +45 20730041
Hjemmeside: https://www.pga.dk/

For mere information om Kinexit kontakt venligst:

Chris Månsson, administrerende direktør
Telefon: +46 (0) 709 901 699
E-mail: Chris@kinexit.com
Website: www.kinexit.com

Share This Post