Webinar Coaches - Swe - Kinexit

Golf Fitness Platform for Coaches

Ingen planerad webinar just nu

Kinexit Webinar Series - Niklas Eriksson

I denna webinar delar Niklas med sig av nycklarna till vinterverksamheten, betydelsen av att ge värde på sociala medier och vikten av att anpassa utbildningsinnehållet efter klubbens medlemmar.

Niklas arbetar som PGA Club Professional på A6 Golfklubb i Jönköping där han bedriver den framgångsrika träningsverksamheten på A6 GolfCenter. Niklas har, tillsammans med sitt tränarteam, skapat en unik miljö för spelare att utvecklas i under de senaste åren. Detta visar sig inte minst i att över 200 golfare deltog i årets vinterträning.

Men vägen dit har handlat om mycket mer än att bara ge golflektioner! Här finns en rad bakomliggande faktorer och i denna webinar delar Niklas med sig av nycklarna till vinterverksamheten, betydelsen av att ge värde på sociala medier och vikten av att anpassa utbildningsinnehållet efter klubbens medlemmar.

Webinaren är gratis men har ett begränsat antal platser. Registrera dig nu för att reservera din plats. Genom att anmäla dig till vår webinar får du även tillgång till en inspelning av denna, så att du kan ta del av den i efterhand.