Kinexit Webinar Series: Online coaching – ett nytt perspektiv inom träning. - Kinexit

Golf fitness plattform för tränare

Kinexit Webinar Series: Online coaching – ett nytt perspektiv inom träning.

Thursday, September 8, 2022

Online coaching – ett nytt perspektiv inom träning.

Detta är ett unikt tillfälle för PGA Professionals som vill bli inspirerade av skickliga kollegor och yrkesprofiler. Kinexit bjuder nu in till ännu ett intressant webinar. Temat denna gång är det högintressanta ämnet Online coaching – ett nytt perspektiv inom träning.

Inom träningsbranschen ökar efterfrågan av personligt utformad träning i en oerhört snabb takt. Träningsmotiverade konsumenter söker hela tiden efter bästa möjliga format som både ska matcha med tillgänglig tid och plånbok. Det är i detta sammanhang “träning online” snabbt blivit både populärt och lönsamt för de tränare som adderar detta format i sitt totala konsumenterbjudande.

Golfsbranschen är inget undantag utan snarare en marknad som ligger långt framme när det gäller smidiga träningslösningar online där det i huvudsak finns två områden. Ett av dessa två segment är kopplat till förinspelad teknik- och fysträning som vanligtvis säljs i abonnemangsform medan det andra segmentet är mera ett individuellt präglat format. Antingen som en digital mötesplats i realtid eller med exempelvis 24 – 48 timmars fördröjd återkoppling kring inspelat material mellan elev och tränare.

Förmodligen är den mest framgångsrika modellen idag en kombination av någon av dessa digitala kopplingar med att traditionellt ses fysiskt på plats i tränarens akademimiljö. Kombinationen öppnar upp stora möjligheter för elever och tränare att kunna mötas mera flexibelt var som helst och när som helst.

Vi har vid detta tillfälle nöjet att samtala med två framgångsrika tränare som har det gemensamt att de båda byggt upp framgångsrika träningslösningar som erbjuds online. Chris Månsson, VD och grundare av Kinexit, agerar som alltid moderator. Panelen denna gång består av:

  • Niclas Arwefjäll – [PGA Club Professional driver Arwefjäll Golf Academy med bas på Hinton Golf Club och mentor på HTU.]
  • Henrik Swärdh – PGA Club Professional på Carlskrona Golfklubb, föreläsare inom HTU och Customer Success Consultant på Kinexit.
Share This Post