Kinexit Webinar Series: Hur man över tid skapar en träningskultur i sin verksamhet - Kinexit

Golf fitness plattform för tränare

Kinexit Webinar Series: Hur man över tid skapar en träningskultur i sin verksamhet

Thursday, March 18, 2021

Under våren erbjuder vi nu en ny serie praktiska webbinarier där vi kommer fördjupa oss inom golfutveckling och ta reda på nycklarna bakom några av industrins ledande personer. I vår första webinar välkomnar vi  Henrik Swärdh.

Henrik arbetar som PGA Club Professional och bedriver en framgångsrik verksamhet på Carlskrona Golfklubb. Utöver det arbetar han som ämneslärare på HTU där Henrik utbildar inom screening, hur fysiska begränsningar påverkar svingen, träningslära samt golfteknik.

Många golftränare förstår betydelsen av spelarens fysik men saknar tid och kunskap för att göra spelarens fysik till en naturlig del i lektionsmiljön. I denna webinar delar Henrik med sig sina lärdomar som lärare, hur fysiken spelar en stor roll i dagens spelarutveckling och hur man över tid skapar en hållbar periodisering, eller om man så vill; träningskultur, i sin verksamhet.

Vill du vet hur om hur du kan göra fysiken till en naturlig del i din verksamhet?

Hör av dig till oss genom att klicka på denna länk! Kinexit gör golf fitness enkelt och har allt du behöver för att kunna mäta, analysera och förmedla personligt utformad golf fitness på ett smidigt sätt.

Share This Post