Kinexit presenterades under PGA Danmarks årliga Teaching & Coaching Summit - Kinexit

Golf fitness plattform för tränare

Kinexit presenterades under PGA Danmarks årliga Teaching & Coaching Summit

Thursday, November 11, 2021

Kinexit hade idag det hedrande uppdraget att presentera Golf Fitness by Kinexit under PGA Danmarks årliga Teaching & Coaching Summit.

Över 85 PGA-medlemmar närvarade när bolagets medgrundare och VD Chris Månsson presenterade det högaktuella området Golf Fitness och hur golfelevers fysik många gånger är den verkliga dörröppnaren för teknikutveckling. Ett annat viktigt område som också belystes med stort gensvar var hur Golf Fitness starkt bidrar till ett attraktivt och lönsamt träningserbjudande. Detta i både elevens och PGA- tränarens perspektiv. Träning i framkant med ett högt upplevt värde helt enkelt.

”Att få möjligheten att ställa sig framför en grupp passionerade och dedikerade golftränare är alltid väldigt inspirerande. Feedbacken har varit otroligt positiv och det märks att smidiga och enkla lösningar för Golf Fitness är ett verkligt hett ämne. Vi ser fram mot fler tillfällen och att välkomna nya danska PGA-medlemmar till Kinexit-familjen” säger Chris Månsson.

Med det stora intresset i bagaget kommer Kinexit garanterat att erbjuda flera möjligheter till certifieringar på den danska golfmarknaden innan jul- och nyår. Gör din intresseanmälan via hello@kinexit.com.

 

Share This Post