Kinexit och RUFF Indoor Golf inleder ett samarbete för att utveckla golfspelare. - Kinexit

Golf fitness plattform för tränare

Kinexit och RUFF Indoor Golf inleder ett samarbete för att utveckla golfspelare.

Thursday, November 11, 2021

Inomhusspel och simulatorgolf i synnerhet är hetare än någonsin. RUFF Indoor Golf har snabbt etablerat sig på den svenska marknaden via ett antal strategiska etableringar med ett koncept där stilren loungemiljö, teknologi via Trackman 4 och kompetent personal är varumärkets signum. RUFF adderar nu ytterligare en dimension genom att erbjuda Golf Fitness tillsammans med Kinexit till medlemmar, tränare och deras elever.

”Hösten och vintern är en period av golfsäsongen som är optimal för teknikutveckling. Inte minst är det ett perfekt tillfälle att både analysera och bygga upp de fysiska förutsättningarna för att skapa progression. Tillsammans med Kinexit kan vi nu erbjuda våra medlemmar en smidig och enkel lösning för uppvärmning och rörlighetsträning.” – säger Alexander Bengtsson.

”Att utveckla och optimera de individuella förutsättningarna för att exempelvis öka sving- och bollhastigheten är i dagens golfvärld hetare än någonsin. Kroppens rörelse- och rotationsförmåga är motorn för hela denna utvecklingstrend. Med Kinexits snabba screening och individanpassade träningsprogram kan RUFF nu erbjuda medlemmar, tränare och deras elever passande uppvärmnings- och träningsrutiner.  Många av våra certifierade PGA-tränare är i olika former verksamma på någon av de anläggningar som RUFF etablerat runt om i landet. Vi ser det som en naturlig brygga att hjälpa ännu fler golfspelare i den miljö de naturligt söker sig till.” – säger Chris Månsson.”

För mer information om RUFF vänligen kontakta:

Alexander Bengtsson, RUFF Indoor Golf
E-post: alex@ruffgolf.se
Hemsida: https://ruffgolf.se/

För mer information om Kinexit vänligen kontakta:

Chris Månsson, VD
Telefon: +46 (0) 709 901 699
E-post: Chris@kinexit.com
Hemsida: www.kinexit.com

Share This Post