Hur PGA Club Professional Fredrik Alldén utvecklar elever med hjälp av Kinexit - Kinexit

Golf fitness plattform för tränare

Hur PGA Club Professional Fredrik Alldén utvecklar elever med hjälp av Kinexit

Monday, January 17, 2022

För en PGA Club Professional som Fredrik Alldén är målet med varje elev enkelt – att slå färre golfslag och att spelet ska bli ännu roligare.

För att nå detta ser Fredrik ett naturligt samband mellan individanpassad träning i kombination med val av utrustning. I en nära dialog med hans elever tar han alltid fram en personlig utvecklingsplan och vad som ska anpassas eller korrigeras gällande både svingteknik, fysik och utrustning.

”Mina elever är betydligt stabilare i underkroppen, har mycket bättre uppvridning, samt får mer plats och utrymme i baksvingen tack vare träningen med Kinexit”.

Precis som en launch monitor snabbt och enkelt mäter klubbhuvudets hastighet och position vid bollträffen ger Kinexit direkt feedback kring elevens fysik kopplat till golftekniken och skapar automatiskt en åtgärdsplan.

Är du en PGA-tränare eller akademi som är intresserad av att smidigt kunna mäta, analysera och förmedla personligt utformade tränings- och rörlighetsövningar till dina elever? Kontakta oss eller boka ett möte så berättar vi hur du kan komma igång på ett snabbt och smidigt sätt.

Share This Post