Golf Fitness Station by Kinexit - Kinexit

Golf fitness plattform för tränare

Golf Fitness Station by Kinexit

Friday, October 29, 2021

Hösten och vintern är en period av golfsäsongen som är optimal för teknik- och utrustningsförändringar. Inte minst är det ett perfekt tillfälle att både analysera och bygga upp elevernas fysiska förutsättningar för att skapa progression.

Den individuella anpassningen av träningsövningar som Kinexit skapar automatiskt efter det att den fysiska screeningen är slutförd har förändrat och satt en ny standard inom Golf Fitness. Vår strävan att konstant utveckla och förenkla vår träningsplattform ligger oss varmt om hjärtat och vi har nu skapat ytterligare en stödfunktion som lätt kan adderas för våra certifierade PGA-tränare och golfakademier.

Vi har i en nära relation till några av de PGA-tränare som varit våra partners sedan vi lanserade Kinexit lärt oss att de med stor framgång använder sig av olika typer av stationsupplägg under sina vinterträningskurser. Gruppträningar är idag både enormt populärt men också en form som skapar väldigt bra dynamik och inlärning. Eleverna roterar i dessa fall hela tiden under träningspassen mellan olika förbestämda övningar. För att skynda på processen att skapa dessa träningspass har Kinexit nu skapat en funktion som gör att dessa träningsprogram mycket lättare kan sättas samman.

Golf Fitness Station by Kinexit är ett 10-veckorsupplägg som vi skapat med ambitionen att vara en konkret och färdig lösning i framtagandet av träningsprogram för stationsträning. Funktionen är speciellt framtagen för våra certifierade PGA-tränare och golfakademier med målsättningen att utveckla sina elevers fysiska egenskaper inom kroppskontroll, rörlighet, hållning, balans, koordination, styrka, stabilitet samt snabbhet.

Ladda ner dokumentet genom att klicka på denna länk.

Välkommen att höra av er till oss om ni vill använda Golf Fitness Station by Kinexit.

Chris Månsson, VD
Telefon: +46 (0) 709 901 699
E-post: Chris@kinexit.com
Hemsida: www.kinexit.com

Share This Post