God Jul och ett Gott Nytt År från oss på Kinexit - Kinexit

Golf fitness plattform för tränare

God Jul och ett Gott Nytt År från oss på Kinexit

Thursday, December 23, 2021

För oss på Kinexit har 2021 varit ett speciellt år många sätt. Vi är oerhört tacksamma att vi är en del av en bransch som präglas av expansion och en stark framtidstro. Golf är en livsstil som engagerar, bygger broar mellan generationer och inte minst har en stor positiv hälsoeffekt. Att vara en del av detta är enormt inspirerande.

Intresset för det område vi idag definierar som Golf Fitness fortsätter att växa så det knakar. Fler och fler ser utvecklingen av hur de individuella fysiska förutsättningarna verkligen blir en dörröppnare för hur golftekniken snabbt kan förbättras. Att exempelvis kunna öka sving- och bollhastigheten har i princip alltid sin grund i hur en spelarens rörelse- och rotationsförmåga kan förbättras. Med rätt insatser och frekvens går detta dessutom ofta väldigt snabbt och enkelt att påverka.

Vi är självklart stolta och glada att så många olika träningsverksamheter väljer Kinexit för denna del av golfträningen. Tillsammans med våra certifierade tränare, akademier och golfklubbar har vi under 2021 skapat möjligheter, inspiration och en genuin träningsglädje för väldigt många golfspelare. Vi är långt ifrån klara och tillsammans fortsätter vi resan under 2022.

Från oss på Kinexit vill vi nu önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Share This Post