Flexibilitet har alltid varit vår ledstjärna - Kinexit

Golf Fitness Platform for Coaches

Flexibilitet har alltid varit vår ledstjärna

Monday, March 23, 2020

Med rådande Coronasituation är det viktigare än någonsin att möjligheter till träning finns i en för alla trygg och säker miljö. Under veckan kommer vi därför att publicera inlägg på Facebook och Instagram för att upplysa Sveriges golfspelare om möjligheten just nu med Kinexit och där vi regionalt och lokalt kommer att hänvisa intresserade konsumenter direkt till deras träningsverksamhet.

I eftermiddag kommer det första inlägget ut där nyckelord är flexibilitet, trygg, säker, rörlighet, komma i form, feedback och vägledning av en PGA-tränare.

I en andra våg med början imorgon kommer vi på Facebook och Instagram följa upp med att använda några av er PGA-tränare som goda exempel på hur Kinexit just nu är ett väldigt passande, säkert och flexibelt träningshjälpmedel. Först ut kommer Matz Evensson vara följt av Fredrik Tillgren.

I ett tredje skede vill vi hjälpa alla i vår Kinexit community som är intresserade av att skapa ett eget innehåll som kan användas i ert sociala flöde kopplat till hur ni använder och ser på möjligheterna just nu med Kinexit. För att öppna upp denna diskussion kommer vi att hålla en webinar på torsdag klockan 10:00 kring detta tema och dess möjligheter. Klicka här för att reservera din plats.

Share This Post