Confederation of Professional Golf [CPG] och Kinexit inleder samarbete - Kinexit

Golf fitness plattform för tränare

Confederation of Professional Golf [CPG] och Kinexit inleder samarbete

Monday, February 27, 2023

Vi är stolta över att kunna meddela att Kinexit har inlett ett partnerskap med The Confederation of Professional Golf [CPG] 🤝

Confederation of Professional Golf [CPG] är en sammanslutning av 39 nationella PGA:er, som styrs genom de vägledande principer för samhörighet, samarbete och utveckling för att ge en kollektiv röst och möjligheter till nytta växa spelet.

Med över 12 600 kollektiva PGA Teaching Professionals genom sina nationella PGAs, kommer Kinexit att vara en funktionell och flexibel länk mellan tränare och elever när det gäller Golf Fitness.

Som PGA Teaching & Coaching Professional bygger utvecklingen av en elevs förmåga att slå bättre och mer konsekventa golfslag på en övergripande förståelse för elevens teknik, fysiska förmåga och utrustningen i bagen. Var och en är avgörande för att skapa den bästa lösningen för var och en av våra golfare.

Kinexit är en Golf Fitness Plattform för golftränare som hjälper till att utvärdera spelarens förmåga, öka intäkterna och ge en holistisk golfupplevelse.

Precis som en launchmonitor snabbt mäter klubbhuvudets hastighet och position, använder Kinexit en flexibel och funktionell mobilitetsscreening för att få en relevant bild av spelarens fysiska förmåga. Testet genererar automatiskt flera individuella träningsprogram som direkt påverkar områden som leder till förbättrad balans, stabilitet, rotation och styrka.

För mer information om CPG, vänligen kontakta:

Tim Munton, VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR – AFFÄRSUTVECKLING
E-post: tm@cpg.golf
Webbplats: https://cpg.golf/
För mer information om Kinexit, vänligen kontakta:

Chris Månsson, VD
Telefon: +46 (0) 709 901 699
E-post: Chris@kinexit.com
Webbplats: www.kinexit.com

Share This Post